Bitte warten...

Tässä voit lukea ohjeita ja vihjeitä Esska nettisivuista.

Olemme perinteinen teknisiä artikkeleita myyvä liiketalo käsityöammattien ammattilaisille ja teollisuudelle. Tiimimme koostuu teknisesti koulutetuista työntekijöistä ja insinööreistä, joilla on monivuotinen kokemus ja jotka auttavat mielellään löytämään ratkaisujavaihtoehtoja. Monissa tapauksissa voimme tarjota tapauskohtaisia ratkaisuja, jolloin annamme tekniset vaatimuksesi eteenpäin niihin erikoistuneille tavarantoimittajille.

Voit käyttää ostokori-toimintoa myös kysyäksesi meiltä tarjousta ilman mitään sitoumuksia. Valitse tätä varten ostokorissa vaihtoehto „Stellen Sie uns eine unverbindliche Anfrage“.
Meillä ei ole sisäänkirjautumispakkoa tilauksen tekemistä tai tiedustelua varten. Haluamme täten tehdä asioiden hoitamisen asiakkaillemme niin helpoksi kuin mahdollista.

Jos tiedustelet meiltä neuvoja, tarjouksia tai haluat tietoa artikkeleista tai jos tilaat, tallentuvat tietosi järjestelmäämme. Käsittelemme tietojasi ottaen huomioon tietosuojalain ja annamme tietojasi kolmansille osapuolille vain suostumuksellasi.

Jos rekisteröidyt järjestelmäämme oikella ylhäällä olevan palkin « asiakastili » kautta, , tallentuvat osoitetietosi Online-tietopankkiimme, siten ettei sinun tarvitse antaa tietojasi uudelleen seuraavalla kerralla.
Kun tilauksesi on lähetetty, saat ensin automaattisesti Webserverin kautta luodun vahvistuksen siitä, että olemme vastaanottaneet tilauksesi. Mutta ensin, kun olet saanut tilausvahvistuksen toiminnanohjausjärjestelmästä, johon on lisätty myös mahdolliset lisäkustannukset kuten toimituskulut jne, tulee oikeudellisesti voimassa oleva kauppa viralliseksi. Tämän kaupan voit saatuasi kauppasopimuksen vielä purkaa.
Kiitoksena ensiostoksestasi lahjoitamme sinulle etusetelin arvoltaan 5% netto tilausarvosta. Rekisteröidy tätä varten kohdassa Minun ESSKA tai valitse ensitilausta tehdessäsi vaihtoehto « Uusi rekisteröityminen ».

Tilauksesi lopuksi voit lunastaa etusetelisi asiakastili kohdassa ja rekisteröidä etuseteli tililläsi saataviin. Seuraavalla Online-ostokerralla etuseteli otetaan laskussa automaattisesti huomioon.

Huomioithan, että etusetelin maksaminen rahana ei ole mahdollista.
Jos tuot mukanasi uusia asiakkaita, jotka ostavat meillä Shop-toiminnon kautta, saat kiitokseksi 2% myyntitulosta. Voit ansaita siis jokaisella ostokerralla mukana tuomillasi asiakkailla!

Rekisteröidy tätä varten kohdassa Minun ESSKA tai valitse ensitilausta tehdessäsi vaihtoehto « Uusi rekisteröityminen ». Jotta voimme kirjata provisiosi asiakastilillesi, tulee sinun antaa mukana tuomallesi uusasiakkaalle oma 14-numeroinen asiakasnumerosi. Tämän numeron löydät esim. kohdasta Minun ESSKA > asiakastiedot.

Asiakas voi tämän jälkeen luoda asiakastilinsä kohdassa Minun ESSKA tai tehdessään ensitilauksensa kohdassa "Uusi rekisteröityminen". Reikisteröityessään hän sitten kirjaa tiedon, että on tullut kauttasi asiakkaaksemme.

Oman provisiosi saat jokaisesta uuden asiakkaan tilauksesta automaattisesti etusetelin muodossa, tämän etusetelin voit kirjata sitten omalle asiakastilillesi. Seuraavalla Online-ostokerralla etuseteli huomioidaan laskussa automaattisesti. Myös mukana tuomasi asiakas saa 5% ensiostajan etusetelin automaattisesti ensimmäisen tilauksen jälkeen.

Huomioithan, että etuseteleiden maksu rahana ei ole mahdollista.
Voit maksaa meillä luottokortilla, etukäteismaksuna, PayPal, laskulla tai suoraveloituksella. Erilaiset maksutavat ovat esitetty kysely- tai tilaustoiminnossa ja ne tulee vain valita listasta. Pidämme itsellämme oikeuden luottotietojen tarkistamiseen ja tarpeen tullen mahdollisuuden muuttaa tilausvahvistuksessa oleva maksutapa, esimerkiksi etukäteismaksuksi.

 

Meille tyytyväiset asiakkaat, jotka pysyvät meille uskollisina, ovat kaikki kaikessa. Sen takia haluamme rakentaa hyvät suhteet asiakkaisiimme. Mahdollisten erimielisyyksien ilmentyessä käsittelemme asian reilusti ja epäbyrokraattisesti.

Ja nyt toivotamme mukavia hetkiä verkkokaupassamme!

 

ESSKA-Tiimisi